Noticies i informació diversa sobre questions d'alimentació i higiene alimentària
dimecres, 14 de novembre del 2012
Bacteris al nas i a la boca
A la boca i al nas quasi la meitat de les persones hi tenim un bacteri (entre molts d'altres) veritablement perillós. S'anomena Staphylococcus aureus, i es capaç de reproduir-se a l'aliment i formar una toxina que, a sobre, no es destruirà amb un encalentiment posterior, ja que és termoresistent. Aquest bacteri també es troba a la pell, molt especialment a ferides infectades, però des de la boca o el nas ho te fàcil d'arribar al menjar, amb un esternut, amb les gotetes que s'escapen quan parlam sobre l'aliment, fins i tot quan respiram fort. Per manipulacions molt crítiques es fa aconsellable manipular els aliment amb mascareta de protecció.
Vos adjunt un video que vos parlarà sobre aquest ésser tant petitó.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Escriu un comentari, però sempre amb respecte cap la resta d'ussuaris del blog.